top of page

Tarjous työnantajille

Onko kaikilla työntekijöillänne jo hygieniapassi? Pyydä meiltä tarjous testeistä ja kursseista!

 

HYGIENIAOSAAMISTESTIT

Eviran hyväksymät osaamistestaajamme järjestävät testejä sekä työpaikoilla että omissa testaustiloissa eri paikkakunnilla. Mainitsethan tarjouspyynnössä osallistujien määrän. Kerro lisäksi, maksaako testimaksun työnantaja vai työntekijä. Virallinen hygieniapassi saapuu postitse kuukauden sisään.

 

HYGIS-ITSEOPISKELUMATERIAALI

Hygis on markkinoiden helpoin, kiinnostavin ja edullisin (1,09 €) opiskelumateriaali hygieniapassitestiin valmistautumista varten. Hygis-appi ladataan puhelimeen, joten tieto on käytettävissä myös myöhemmässä vaiheessa uran aikana. Hyvitämme ladatun sovelluksen hinnan testimaksussa.

 

KURSSIT

Tarjoamme myös yrityksellenne räätälöityjä kursseja. Parin tunnin luennot sopivat hyvin työntekijöille tarkoitettujen koulutuspäivien yhteyteen. Esim. omavalvonta on suosittu teema.

 

Olettehan yhteydessä, mikäli voimme olla avuksi elintarvikehygienia-asioissa!

 

Ystävällisin yhteistyöterveisin,

 

Marika Tuomisto
044 324 0573

info@hygis.fi

Nonni Creative osk.
www.hygis.fi

 

Elintarvikehygieeninen osaaminen on elintarvikealan toimijoita ja työntekijöitä koskeva lakisääteinen velvoite. Työnantajan velvollisuus on kustannuksellaan varmistaa, että työntekijöillä on tehtäviinsä nähden riittävä elintarvikehygieeninen osaaminen, ja että elintarvikkeita käsitteleviä työntekijöitä koulutetaan ja ohjataan heidän työtehtäviensä edellyttämällä tavalla. Lisäksi työnantajan/elintarvikealan toimijan on varmistuttava siitä, että sellaisilla henkilöillä, jotka käsittelevät työkseen elintarvikehuoneistossa pakkaamattomia, helposti pilaantuvia elintarvikkeita on elintarvikehygieenistä osaamista osoittava osaamistodistus (l. "hygieniapassi").

Lisätietoa: https://www.evira.fi/elintarvikkeet/hygieniapassi/

>Takaisin

hygieniapassi työntekijöille
bottom of page