top of page
Painonhallinta elokuu 2022.jpg

Terveys ja painonhallinta

Olen lisännyt tarjontaani uuden palvelun, jossa autan sinua terveellisten elintapojen ja painonhallinnan kanssa. Henkilökohtaisessa ohjauksessa huomioidaan lähtötilanne ja yksilölliset tavoitteet. Tarjolla ei ole mitään poppaskonsteja vaan keskitymme syömisen muutokseen, jonka kautta opit kiireessäkin tekemään järkeviä valintoja. Tämä muutos jää pysyväksi. Painonpudotuksessa ei ole kyse niinkään nälän sietämisestä tai tahdonvoimasta, vaan verensokeritasojen korjaamisesta, syömisen rytmistä ja yksittäisten aterioiden suunnittelusta. 

 

Esimerkiksi vaikea makeanhimo on yleinen ravitsemusongelma. Sokeria saa yllättävän paljon ja helposti tämän päivän ruokatuotteista. Sokeria ei tarvitse jättää kokonaan pois, mutta mistä kaikesta sitä tulee ja mitkä määrät ovat kohtuullisia, on merkityksellistä ymmärtää.

 

-Mitä olemme ostamassa, mutta mitä me todellisuudessa ostamme?

 

-Valitsemmeko tuotteen vai valitseeko tuote meidät?

-Onko tärkeää tietää tuotteen kuidun määrä entä energiaravintoaineiden määrät?

Ravintoarvotaulukkoa on aivan oleellista oppia lukemaan. Samoin ainesosaluetteloa.

 

Rinnalla muutoksesi matkalla toimin minä, elintarviketieteiden maisteri Marika Tuomisto. Räätälöin elämäntilanteeseesi soveltuvan ohjelman, joka on pysyvä muutos parempaan hyvinvointiisi ravinnon ja liikunnan avulla.    

Varaa tästä aika ilmaiseen konsultointiin

Merjan muutos

Merja kertoo, että Marikan opeilla ja tuella hän sai painonsa vihdoin laskemaan vuosien yksinyrittämisen jälkeen. Merja koki, että Marikan aito ja välittävä kiinnostus hänen terveyttään ja laihdutusta kohtaan oli käänteentekevä hänen oman motivationsa saavuttamisessa.

Ota yhteyttä

+358443240573

Home: Contact
Yhteistietosi

Anna yhteystietosi


Niin olemme sinuun yhteydessä ja sovimme seuraavista askeleista.

 

Kiitos viestistäsi. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

bottom of page